Beste ouders


Op 23 april plannen we een kijkdag voor nieuwkomers. Misschien bent u benieuwd en wil u gewoon eens een kijkje komen nemen? Dat kan! Indien deze dag voor u niet past, kan u via mail (directie@tschoolke.be) of telefoon (0476/365330) een afspraak maken voor een andere dag.

We zetten onze deuren open tussen 16u en 18u. Om geen grote groepen te hebben in de klassen willen we jullie vragen om in te schrijven. We laten per kwartier max. 1 familie toe per klas. Het eerste kwartiertje kan u vragen stellen of maakt de klasjuf jullie een beetje wegwijs op onze school. Nadien krijgt u de tijd om in de klas/school op ontdekking te gaan. Bij meerdere bezoekers op een bepaald moment zal dit uur worden uitgevinkt. We bezorgen via mail iedereen een bevestiging van inschrijving. (Dit kan enkele dagen duren)

We vragen jullie hulp om mee aandacht te schenken aan de corona maatregelen die van kracht zijn. Mondmasker dragen en afstand houden, aan de schooldeur zullen we klaar staan met ontsmettingsmiddel voor de handen. We rekenen op jullie begrip en hopen dat corona jullie niet tegenhoudt om langs te komen of info te vragen.
 

U kan hiervoor inschrijven online via deze link: contactformulier openklasdag kleuteronderwijs 't Schoolke Ophasselt

Wij heten jullie welkom op onze school!

Het voltallige schoolteam!